Binnen en buiten schilderwerk

Ons hoofddoel is het uitvoeren van schilderwerk conform uw eisen en wensen. Wij hebben specialisten in huis voor onderhouds- en nieuwbouwschilderwerk. Dit voeren wij naar alle tevredenheid van woningbouwverenigingen, aannemers, bedrijven en particulieren uit.

 

Elk project krijgt bij ons zijn eigen voorbereiding. Deze voorbereiding begint al bij het uitbrengen van de offerte. U wilt per slot van rekening weten wat u krijgt voor u geld. Bij ons krijgt u een gespecificeerde offerte, zodat u exact weet wat u van ons kunt verwachten.

 

Bij de uitvoering van uw gewaardeerde opdracht kunt u erop vertrouwen dat wij veilig werken. Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf dat gebruikt maakt van modern materieel en goede persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Ook doen wij niet moeilijk over nazorg en service. En wilt u het schilderwerk van uw bezit in goede conditie houden dan kunnen wij dit ook voor u invullen in de vorm van een meerjarenonderhoud, waarbij wij ook de bijbehorende controle werkzaamheden uitvoeren


BETAALBAAR BETER